opc_loader

Menu

9.9 / 10 van 65 reviews

Ons zesde maatwerk opdracht van 2024 is al weer een feit, nadat we eerder een broodbak voor onze klant hadden gemaakt, was de wens om nog een broodbak te maken samen met een snijplank en een wandplankje waar haken voor de handdoeken en theedoeken op gemonteerd konden worden.

Na de wensen met onze klant besproken te hebben, waren deze sfeervolle woonaccessoires het resultaat:

landelijke houten broodbak met snijplank en wandplankje in de kleur schorsbruin

Omdat onze klant helemaal enthousiast was geworden van de eerder gemaakte broodbak, werden we gevraagd om nog een broodbak te maken, maar dan net een slag groter. Samen met een snijplank en een wandplankje voor haken die ze zelf al hadden gekocht. Uiteraard geen probleem.

Deze tweede broodbak is net als de eerdere broodbak opgebouwd maar dan net een slag groter. De snijplank is gemakt van steigerhout en heeft aan de onderzijde twee smalle latjes waardoor deze net van de ondergrond af staat. Ook is de snijplank voorzien van een stuk jute touw (niet op de foto). Het wandplankje is aan de achterzijde voorzien van twee sleutelgatogen om het wandplankje onzichtbaar op te hangen. En alles is afgewerkt met een schorsbruine afwerking die de woonaccessoires een sfeervolle en warme uitstraling geven.

Benieuwd naar onze andere maatwerk opdrachten? Bekijk hier onze portfolio!

Heb je vragen of wil je meer weten over dit project? Laat het ons weten door een reactie achter te laten hieronder.

Reacties

Uw bericht wordt eerst gecontroleerd voordat deze geplaatst wordt.